2017

År in och år ut sitter jag här och ser hur folk runtomkring mig testar nya saker, reser runt jorden, skaffar familj, gifter sig, gör utmaninger just för dem eller startar eget företag. Jag sitter där och tänker "vad roligt det skulle vara att göra dittan och dattan" och varje år säger jag till mig själv att "nytt år, nya möjligheter" men hamnar ändå där i slutendan för rädd för att utföra vissa av dessa mål. Jag vill inte lämna den trygghet som finns runt mig.
 
Men 2017 ska jag försöka utmana mig själv, kankse inte med att förändra hela min värld men iaf att hålla det jag satt upp för mig själv. Jag ska skriva en bucketlist på simpla saker för vissa men för mig utmaningar, tex vara utan socker i en hel månad. Kan verka simpelt för vissa men för mig personligen otroligt svårt då jag varit en godis gris hela mitt liv, kanske rakt ett godis monster =P
52 punkter för hela 2017, en punkt i veckan ska jag försöka att utföra, allt från att vara utan godis till att gifta mig med min sambo, kanske till och med starta ett eget företag eller skriva en bok. Listan är ej skriven än men den ska bli och jag ska lyckas med punkterna.
 
Detta kanske inte kommer att förändra mitt liv men det kommer förändra mig som person, förhoppningsvis i slutet av 2017 kommer jag känna att jag lyckats med någonting och inte bara stått stilla och låtit livet flyga förbi mig.
 
Gott nytt år och jag hoppas att du som läser får ett intressant och lärorikt år med mycket spännande händelser och får känna att du har uppfyllt det du vill med livet just för stunden.
 
Kramar på alla därute.