Mental discipline is life disciplin

Träning och hälsa är i stor fokus var man än vänder sig, det skrivs om i tidningar, på sociala medier till och med nyheterna tar upp vår hälsa idag. Men vad är egentligen hälsa? Är det att man ska vara smal, ha ett sex-pack? Är det att jag ska bli vegan för att minska alla de dåliga fetterna och gynna djuren? Är det att jag ska kunna komma i bikinin i tid till sommaren för att kunna visa upp min kropp för andra, som egentligen inte har med den att göra. 
       Hälsa är individuellt, det är bra du som vet vad som kommer att få dig att må bra, kanske är det så att du bara behöver ha gymmet och de tunga vikterna så att du får den kropp du drömt om och kan visa upp den. För vissa kan det vara så men för vissa är det att det börjar på ett helt annat plan. Mental styrka.
 
Den mentala hälsan glöms ofta bort att nämnas tillsammans med all den fysiska träningen. Den mentala styrkan kan i vissa lägen vara nyckeln till just din framgång, till att den fysiska träning kommer till nästa nivå eller att resultatet kommer fortare och det är det resultat du önskat. "Mental discipline is life disciplin". Att skapa möjligheten att låta även din hjärna återhämta sig, så som du låter din kropp återhämta sig efter träninig, kan vara A och O. Att meditera och låta hjärnan fokusera på hur kroppen och sinnena känns nu, hur stolen under dig känns att sitta på, att låten den fokusera på de dofter du för stunden känner. Låt hjärnan få återhämta sig från det dagliga brus vi utsätter oss för, vi behöver vår mentala hälsa för att kunna komma till toppen med resten av vår hälsa.
 
The Journey - Strength camp
 
Istället för att sträva efter att vara som andra, att träna som andra och försöka se ut som alla andra och ha någon annan som mål. Ta dig stunden att stanna upp i vardagen och fundera på vem vill JAG vara, hur vill JAG bli och vem kan JAG bli. Skapa ditt eget mål, skapa din egen väg och hitta det sätt som kommer att ta dig till målinjen med ett resultat som kommer göra dig stolt och nöjd över vad du har lyckats med. 
Vem är JAG.
 
The Calling - Strenght camp